DAHA YEŞİL BİR ELAZIĞ İÇİN, "TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU FİDANLIĞI" FİDAN DİKİM TÖRENİ DÜZENLENDİ...

" DAHA YEŞİL BİR ELAZIĞ İÇİN "

İlimiz Valisi Sn.Erkaya YIRIK'ın katılımları ile "TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Fidanlığı" Fidan Dikim Töreni düzenlendi.

Elazığ Ticaret Borsası tarafından, Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen, Elazığ Hayvan Ürünleri Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Fidanlığında gerçekleştirilen Fidan Dikim Töreni'ne Vali Erkaya YIRIK’ın yanı sıra Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI , Emniyet Müdürü Celal SEL, , Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, İl Müftüsü Selami AYDIN, Orman Bölge Müdürü M. Salih ÇETİNER, ETSO Başkanı Asilhan ARSLAN ve Esnaf Odaları Birlik Başkanı Cemil ERDEM ile STK temsilcileri katıldı.