0(424) 238 6406
0(530) 053 2352
Çarşı M. Hacı Hayri C. 11/P-7 Elazığ
Giriş Yap | Üye Ol

Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Ve Biyogaz Tesisi projesinin yapılacağı alanda incelemelerde bulunduk...

 

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’un isteği üzere Elazığ’a gelen Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç , Elazığ Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Adem Akbulut, Genel Sekreter Murat Çiçek ile beraber Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Ve Biyogaz Tesisi projesinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundular.

Daha sonra Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz, ORUÇ Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’ı ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletti hemde Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi Ve Biyogaz Tesisi hakkında istişarede bulundular.

Konu hakkında açıklamada bulunan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Öncelikle Elazığ’daki projeleri yakından takip eden Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç’a ve Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç’a sosuz teşekkür ederim dedi.