IPARD KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ WEBİNAR ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu işbirliğinde, TKDK Başkanı Dr. Muhammed ADAK’ın katılımı ile IPARD Kırsal Kalkınma Destekleri hakkında webinar üzerinden gerçekleştirilen seminerde, proje başına %40 ile %70 destek oranı bulunan 125 Milyon Avro bütçeli IPARD II 10. Başvuru Çağrısı anlatılmış olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları yanıtlandırıldı.

Webinar üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın olarak gerçekleştirilen seminere katılamayan üyelerimiz ilgili videoya aşağıda yer alan link üzerinden veya TOBB Resmi twitter hesabı olan “@TOBBiletişim” hesabı üzerinden ulaşarak semineri izleyebilirler.

Seminer Video Linki: www.pscp.tv/w/1YpJkzoZBloGj