0(424) 238 6406
0(530) 053 2352
Çarşı M. Hacı Hayri C. 11/P-7 Elazığ
Giriş Yap | Üye Ol

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI IŞIKGECE BAŞKAN DUMANDAĞ'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece Elazığ da ki temasları kapsamında Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ'ı makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Işıkgece; "Elazığ ve Bölgede Bakanlığımızca yapmakta olunan çalışmalar ve sektörel olarak yaşanan sorunların yakın takipçisiyiz. Bu hususta Ticaret Borsası Başkanımız M.Ali Dumandağ'dan İlde yaşanan sorunlar ve tarım ve hayvancılık sektörünün kalkınmasına yönelik çözüm önerileri hakkında istişarelerimiz sürüyor. Elazığımızın ve Bölgemizin tarım ve hayvancılık alanında kalkınması için gerekli tüm çabayı sarf etmek için Bakanlık olarak tüm olanaklarımızı kullanmaya çalışıyoruz. Bugün de bizi makamında ağırlayan başta Elazığ Ticaret Borsası Başkanı M.Ali Dumandağ olmak üzere tüm Yönetim ve Meclis üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Bakan Yardımcısı Işıkgece'ye tarım ve hayvancılık sektöründe son dönemlerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini dile getirerek konu hakkındaki dosyayı takdim eden Başkan Dumandağ; "Elazığ Ticaret Borsası olarak göreve geldiği günden beri ilettiğimiz her konu ile yakından ilgilenen ve bugünde bizlere bu nazik ziyaretlerini gerçekleştiren Sayın Bakan Yardımcımız Ayşe Ayşin Işıkgece'ye şahsım, Yönetim Kurulum ve Meclis Üyelerim adına şükranlarımı iletiyorum dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Dumandağ ziyaretlerinden ötürü Bakan Yardımcısı Işıkgece'ye plaket takdim etti.

     

 

Daha sonra Bakan Yardımcısı ile beraberindeki heyet ve Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çarşı ve Kapalı Çarşı'da bulunan üye işyerlerini ziyaret etti.

     

 

Bakan Işıkgece'ye tarım ve hayvancılık sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konulu rapor için tıklayınız.