Teknoloji’de Yerli Üretim ve KOBİ’lerin Gücü Webinarı ve B2B Etkinliği (İnternet Üzerinden)

20 Ocak 2021 Çarþamba – Saat 14:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Vodafone Türkiye iþbirliğinde telekomünikasyon sektöründe yerli ürün kullanımını artırmak, Vodafone Türkiye’nin tedarik zincirine katılabilecek KOBİ’ler ile etkin iletiþim ve iþbirliğinde bulunmak ve potansiyellerini hayata geçirmek amacıyla gerçekleþtirilecek olan webinarda telekomünikasyon sektörü ekosisteminin ihtiyaçları, yerli malı belgesinin faydaları, Ar-Ge, teknoloji ve yerlileþtirme alanlarındaki KOSGEB destekleri ile Vodafone Türkiye satın alma politikaları anlatılacaktır. Webinar sonunda kayıt esnasında seçilen ürün grubuna göre KOBİ’ler ile online iþbirliği görüþmeleri gerçekleþtirilecektir.

Kayıt formuna yerlikobi.atolye.tv adresinden eriþilebilmektedir.