0(424) 238 6406
0(530) 053 2352
Çarşı M. Hacı Hayri C. 11/P-7 Elazığ
Giriş Yap | Üye Ol

BAŞKAN DUMANDAĞ İLİMİZ MİLLETVEKİLİ METİN BULUT’U ZİYARET ETTİ.


Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’u makamında ziyaret ederek tarım ve hayvancılık sektörü başta olmak üzere İlimizin ve Bölgemizin sorunlarını ve bu sorunların çözümüne yönelik önerilerini iletti.

 

Bulut; “Bu nazik ziyaretlerinden ötürü Elazığ Ticaret Borsası Başkanımız Mehmet Ali Dumandağ’a teşekkür ediyorum. Kendisi İlimizin sorunlarını gerek Elazığ’da gerekse Ankara’da sık sık bize ileterek İlimizin ve Bölgemizin kalkınmasına ve gelişmesine olanak sağlayacak çalışmalarda bulunmaktadır. Bizlerde inşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen her türlü desteği sağamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Dumandağ; “AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut bizi her zamanki gibi güler yüzlü karşıladı. Bu güzel misafirperverliğinden ötürü kendisine teşekkür ederim. Elazığ Ticaret Borsası olarak üyelerimizi, İlimiz ve Bölgemizin sorun ve isteklerini Milletvekilimiz Metin Bulut aracılığı ile ilgili Bakanlıklara rahatlıkla iletiyoruz. Kendisine çalışmalarında ve hizmetlerinde başarılar dilerim.” dedi.

 

Dumandağ; “ÇED Onay Belgesi alınarak parselasyon işlemi öncesi ahır üst yapı ve alt yapı proje çalışmaları devam etmekte olan Elazığ Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili olarak, hayvancılık sektörünün daralmaya başladığı şu dönemde OSB alanının bir an önce 2022 Yılı Yatırım Teşvik Programı’na dahil edilmesi gerektiğini belirten Dumandağ, OSB alanının İlimize ve Bölgemize kazandırılması büyük önem arz ettiğini iletti.”