0(424) 238 6406
0(530) 053 2352
Çarşı M. Hacı Hayri C. 11/P-7 Elazığ
Giriş Yap | Üye Ol

Bingöl Tescil Bürosunun resmi açılışı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet YILMAZ ve TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun katılımları ile gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl sonunda faaliyetine başlayan Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosunun resmi açılışı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet YILMAZ ve TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun katılımları ile gerçekleştirildi.

 

Bir dizi programlara katılmak üzere Bingöl’de olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet YILMAZ ve TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Hisarcıklıoğlu ailesi tarafından yaptırılan Caminin ve BİNTSO binasında hizmet veren Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi ile Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi.

Program kapsamında öncelikle TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve ailesi tarafından Bingöl ili Sanayi Sitesi mevkiinde yapılan “HİSARCIKLIOĞLU BİNGÖL CAMİİ” nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet YILMAZ ve TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun yanı sıra Gökberk HİSARCIKLIOĞLU, İSO Başkanı Sn. Erdal BAHÇİVAN, Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Sn. Mehmet Ali DUMANDAĞ    , Bingöl Valisi Sn. Ahmet Hamdi USTA, Bingöl Milletvekilleri Feyzi BERDİBEK ve Zeki KORKUTATA, Bingöl Belediye Başkanı Erdal ARIKAN , Bingöl TSO Başkanı Sn. Kadir ÇİNTAY, Muş TSO Başkanı  Erdal KOÇ, Tatvan TSO Başkanı Bilal ADABAĞ, Bingöl Müftüsü Hemşehrimiz Celal SÜRGEÇ katıldılar. Açılış Cuma Namazı sonrası Bingöl ilinde görevli bürokratlar ve Sanayi sitesi esnafları ile vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Heyet daha sonra Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosu ve Bingöl TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezinin açılışlarını gerçekleştirmek üzere Bingöl TSO Binasına geçti. Burada gerçekleştirilen toplantıda; öncelikle  Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi ile Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Bingöl TSO Başkanı Kadir Çintay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törende Hisarcıklıoğlu: “Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasında iş insanlarımızla bir araya gelerek, talep, görüş ve önerilerini dinleme imkanı bulduk. Sanayi ve Ticaret Odası ziyaretimiz kapsamında, şehrimizde vergi, istihdam ve ihracat ve Borsa Tescili  gibi alanlarda örnek teşkil eden firmalarımıza plaketlerini takdim ederek Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi ile Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürolarının açılışlarını da gerçekleştirdik. Şehrimize, bölgemize ve ülkemize üreterek katkı sunan tüm müteşebbislerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi. Ayrıca konuşmasının devamında “Bingöl TSO Hizmet Binasında faaliyete başlayan Elazığ Ticaret Borsası Tescil Bürosunun açılmasında büyük destekleri olan Elazığ Ticaret Borsamızın Değerli Başkanı Mehmet Ali DUMANDAĞ  ve ekibini tebrik ediyorum. Firmalarımızın başarılarını taçlandırdık. Üretim, ihracat, yatırım yapan, istihdam sağlayan tüm iş insanlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.  

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet YILMAZ yaptığı konuşmada Elazığ ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosunun açılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Dumandağ ve ekibine tebriklerini iletti.

Açılışlar  kurdela kesim töreni ile gerçekleştirildi. Açılışın ardından Bingöl’de 2023 yılında vergi, ihracat ve istihdam rekortmenleri ile Elazığ Ticaret Borsası Bingöl Tescil Bürosunda  en yüksek tescil işlemi gerçekleştiren 2 firmaya  ödülleri takdim edildi.